La mona mutada

 

Fa molts mil·lenis que la mona va mutar. Molt de temps, des que va sortir de la cova, un matí resplendent. Va mirar els seus congèneres i els va trobar escarransits de ment. En els seus ulls només hi veia necessitat i estat d’ànim. Poc a poc, però, i en cosa de dies, tos ells van anar mutant també.

La mona mutada ha fet moltes coses, des d’aleshores. Sofisticar-se, anar a la pelu. Ponts i màquines. I a vegades preguntar-se qui és, d’on ve i cap a on va. Per a això li ha servit la intel·ligència. Però encara avui, en el segle XXI, després que hagi plogut tant des que va sortir de la cova, la mona mutada no sap comunicar-se. És la seva assignatura pendent.

 

Anuncis

6 thoughts on “La mona mutada

  1. Bé, hi ha èpoques d’aquelles d’inspiració divina i èpoques que es va escàs d’idees.. crec que va bastant lligat al teu estat d’anim, com vas dir tu un dia, però no crec en absolut que vagis mancat d’inspiració per escriure. Almenys, si és així, no es nota.
    Molts ànims, ja saps.

  2. Dreams, a vegades les idees venen soles, i a vegades les muses, com diu la cançó de Serrat, “andan de vacaciones”. Però bé, quan hi ha ganes d’escriure sempre acaba sortint alguna cosa, això ho sabem tots els que fem coses d’aquestes. Així que cap problema 🙂

    Bernard, tomo nota de tu sugerencia. Quizás abra una página colateral con la versión traducida, aunque esto implica doble trabajo, y ya sabes que la vagancia es un mal que nos afecta a mas de uno. En cualquier caso me ha gustado verte por aquí. Para mí es una satisfacción que me leas. Oye, y porqué no sale tu fotito?

    Alegría, plenament d’acord. La comunicació real, com tu dius, molts cops xoca amb elements externs, però tants d’altres amb coses internes, no sé com dir-ho, les pors, la manca de sinceritat, els interessos, la complexitat dels sentiments posats en paraula…

    Un abrazo a todos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s