Esencias

 I

Tienes un Yo, pero no tienes un Ego. Lo expandes, como es propio de la naturaleza que vive y siente, pero no empujas, no sacas los codos. No invades, no rompes nada, nunca, pero nunca. Acaricias. Acurrucas con la mirada del respeto. Hay música en tu sonrisa. Siembras de esperanza los campos que pisas.

 

II

Profundas tus aguas. Corazón que late en silencio, sólo tú sabes que sí hay un tesoro en la bodega de tu nave naufragada. Pero nunca lo admites, y se te hiela la lágrima antes de que puedas llorarla.

 

III

Remanso de paz, pequeña hada. Campanilla fiel para un Peter Pan ya muy cansado. Entre pausa y pausa aún vuelan las palabras. Tan bellas como tu magia inesperada.

 

 

Anuncis

8 thoughts on “Esencias

 1. Prens ti·la, alegría? Bé, si més no, diuen que té efectes tranquilitzants.
  Escric massa ensucrat? Possiblement.
  No sé quant trigarà a arribar el dia en què aparegui la prosa descarnada de la que també sóc capaç. Serà el dia en què l’autocensura que molts cops m’imposo no tingui raó d’existir. O potser el dia en què canvïi de casa intenàutica i sota pseudònim escrigui per a tothom i per a ningú.
  El dia que sigui veritat que les Paraules efimeres -sé que t’agrada aquest títol, te’l regalaré- marxin volant per sempre arrossegades pel vent del destí.
  De moment encara no passarà res d’això, i aquesta nit escriuré una història perquè demà, durant uns instants, quedi constància que encara sóc aquí.
  Endavant tu també. Tu i tothom que tant s’ho mereix.

 2. Crec que he tornat a ser sensible, crec que se m’ha acabat l’anestèsia… tinc la pell massa fina i el sucre me l’enceta. No és culpa teva ni meva, és la circumstància. No donis pistes del teu futur que qui t’hagi de trobar et trobarà, qui t’hagi de redescobrir ho farà. Tot té el seu moment i la seva manera de fer-ho, jo potser aprofiti per fer que les Paraules efímeres ho siguin en privat, una mena d’exorcisme que només es pot dur a terme de forma íntima i privada.

 3. Alegría, les Paraules Efímeres no són més que això. Aquí hi ha les meves, i cadascú segurament fa les seves, de la forma que sigui. I si fan algún bé ja ho donem per bo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s