Distraccions

I no parem de fer coses, coses i més coses, tant estimulants que ens absorveixen temps i energies. Demà hi ha un nou repte més enllà de la monotonia, i estem contents per la sensació que el que fem té tot el sentit. I són ben variades les places en què juguem, els escenaris en què recitem les nostres odes a la vida, i són ben variats els decorats dels llocs des d’on intentem fer millor el pas dels altres al nostre costat.

I sí, tot això ens fa viure. I agraits n’estem, i esperem que molts anys duri.

Però ara estem cansats. Rebentats. És tard, és de nit i ens hem guanyat a pols el son reparador. Ens esperen els llençols de cotó, la salvífica fase d’inexistència fins que ens tornem a retrobar i a reconèixer-nos, i a rebre el primer raig de llum com a emissari de la il·lusió pel que haurem de fer. Ara estem cansats, contents, però cansats. Per això, malgrat que voldríem que així fos sempre, segurament acabarem preguntant-nos quan arribarà aquell moment en què l’huracà s’amansirà, i a ritme més lent el que de debò ens vindrà de gust serà fer un passeig fins a la font, i mirar-nos els ulls, sense necessitat de dir-nos res.

I acabar pensant que, en el fons, tot allò no eren més que distraccions.

(coda: i si se’ns fa de nit, mirarem si passa algun estel fugaç)

 

Música per al text: Distractions, Paul McCarney

http://www.youtube.com/watch?v=HcSR3u_uQLQ

 

Anuncis

2 thoughts on “Distraccions

  1. La falta de tiempo es un autentico quebradero de cabeza, al final tienes que seleccionar y nunca sabes si elijes bien. Muy bien la elección de Paul, el tópico cool es acudir a Lennon.

    • Gracias, Gerard. Siempre he admirado muchísimo más a Paul que a John. Para mi es el talento número uno del pop, en perspectiva histórica.
      Verle ahí, en el vídeo, tocando un bajo de cinco cuerdas, con todo su aplomo, y cantando, como si nada… Para mi McCartney siempre tuvo el don de hacer cosas bonitas desde la simplicidad.
      Muchos saludos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s