El futur

 

Fa uns dies vaig tenir notícia d’un esdeveniment de primer ordre: una espècie de concurs de jugadors de PlayStation, concretament crec que es tractava d’una competició de jugadors de futbol virtual. El guanyador, per cert, s’emportava un substanciós premi en metàl·lic, que si no em falla la memòria era una quantitat, en euros, de sis xifres o més.

Per fi, vaig pensar, la societat recompensa adequadament els seus joves per la quantitat d’hores de formació invertides en aquesta noble disciplina, que un antic professor meu no hauria dubtat a referir-s’hi com a “sillonbol”. Per fi, doncs, s’obre una esperança professional per als milions de joves que, dia per dia, s’hi estan cremant les celles, sacrificant-s’hi amb tenacitat.

L’únic que demanaria al guanyador és que fos solidari i tingués en compte els seus col·legues de professió que no s’han vist recompensats per la glòria del triomf ni per la pecuniària. Seria un detall que obrís un compte solidari i que, amb els interessos que pogués acumular, alleugés la pena dels seus companys de professió, la majoria dels quals injustament abocats a engruixir el nombre d’integrants de la fila de l’atur.

De l’atur futur, s’entén, que l’atur present ja el tenen, de moment, més o menys solucionat.

 

Anuncis

2 thoughts on “El futur

  1. Hombre, yo desdramatizaría el tema. No creo que la Playstation y el paro tengan una relación directa.Es un mero divertimento. Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s