Li van dir

Li van dir que a Spotify hi havia tota la música, i va apagar l’ordinador. Va passar pel costat de la seva pila de CDs i va rescatar-ne un amb la foto d’un negre amb barbeta extranya i barret pork pie. Es deia Solo Monk. Va prémer el botó del seu vell reproductor i va veure que encara funcionava. Va somriure.

Va trobar-se unes sabates que no eren seves, se les va posar, i va caminar uns quilòmetres, horitzó enllà. Va entendre una sèrie de coses, se les va treure i les va deixar al marge de la carretereta, per si algun altre caminant volia fer el mateix.

Li van dir que dins d’aquell petit giny hi cabien dos milions i mig de fotografies. Va córrer cap a la seva cambra. De sota el seu llit va treure una caixa de galetes. Tenia pols. Se la va emportar al menjador. La va obrir. Dins hi havia una vella flauta dolça de fusta, marca Möeck, una xapa metàl·lica de Mirinda i una pileta de fotos de paper. Les va extendre sobre la taula i se les va mirar llarga estona.

Li van dir que l’analfabetisme del segle vint-i-u el provocaria la fractura digital. Per si de cas, va repassar mentalment l’abecedari i la taula del nou.

Un dia va patir un atac de decisió i va regalar el televisor a una llar d’avis. Des d’aleshores, només escolta la ràdio.

Li van dir que no hi havia futur, que tot estava acabat, i que res tenia sentit. Va alçar-se de la butaca, va mirar el rellotge, i es va posar a fer el sopar.

Anuncis

2 thoughts on “Li van dir

  1. Gracias Jaume

    Este personaje amante de lo analógico; quien hace su cena sea el día soleado o no.

    Hoy escuché una cita en mi “walkman” la escuche en slowtime pero realmente me gusto empezar el sábado de esta manera.

    Feliz año Jaume no “t’havia dit”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s