Hucklberry friend

Sí que hi ha un arc de colors cap al final del qual tots podem córrer de la mà d’algú, descalços, rient amb els braços enlaire, sentint la palpitació del que és nou i inesperat.
Sí que hi ha algú amb qui cada petit tomb a la cantonada del temps es converteix en una nova aventura; algú amb qui l’escenari del món és un regal infinit, una plataforma on la vida és el joc que flueix damunt les rodes de l’alegria. Imagina’t si, a sobre, aquest escenari té un riu amb una lluna que el plateja.
Sí que hi ha una ànima cosida amb fil invisible a totes les altres ànimes del món, no pas per sobre ni per sota, sinó de tu a tu, de fit a fit, perquè les ànimes es miren.
Sí que hi un Huckelberry friend que t’ensenya que la senzillesa és la mesura que ho harmonitza tot i que res té sentit sense la capacitat de fascinar-te. Cuida’l, que si el deceps mai més no tornarà a picar a la porta de la teva existència per convidar-te, un dia més, a baixar a jugar, a córrer, a riure, a descansar asseguts damunt la branca d’aquell arbre damunt del riu de plata.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s